...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1ώρα :::...

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό.

όλα τα σχέδια διαμορφώνονται στο επιθυμητό σας χρώμα, και με διαστάσεις στα μέτρα για κάθε website!!

RADIO & TV STREAMING

RADIO STREAMING - Sonic Panel ( 10 Υπηρεσίες / Προϊόντα )

Ξεκινήστε το δικό σας web radio ή κάντε αναμετάδοση του σήματος του ραδιοφωνικού σταθμού σας. Με τα πακέτα streaming που παρέχουμε, μπορείτε να ξεκινήσετε το web radio σας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δημιουργήστε το δικό σας Internet Radio. Control panel για τη διαχείριση του πακέτου. Realtime Statistics. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του live streaming. Χώρο για ανέβασμα μουσικών κομματιών τα οποία θα παίζουν αυτόματα όταν το live streaming δεν είναι ενεργό. Δυνατότητα μετάβασης σε διαφορετικό πακέτο streaming χωρίς να χάσετε τις ρυθμίσεις σας. Φιλοξενία για online ραδιόφωνο. Μοιραστείτε τη μουσική με τους ακροατές.

Radio Streaming 25 Listener 50 Listener 75 Listener 100 Listener 200 Listener 400 Listener
96 kbps 5,50€/m 6,50€/m 7,50€/m 8,50€/m 13,50€/m 21,50€/m
128 kbps 7,50€/m 8,50€/m 9,50€/m 10,50€/m 14,50€/m 22,50€/m
320 kbps --------- 9,50€/m --------- 11,50€/m 15,50€/m 23,50€/m
AutoDj Streaming 25 Listener 50 Listener 75 Listener 100 Listener 200 Listener 400 Listener
128 kbps - 2GB 9,50€/m 10,50€/m 11,50€/m 12,50€/m 16,50€/m 24,50€/m
320 kbps - 4GB --------- 11,50€/m --------- 13,50€/m 17,50€/m 25,50€/m

 

Όλες οι Άνω Τιμές Είναι ανά μήνα (για 2 έτος π.χ. 5,50€/m - 1€ = 4,50€ X 24 μήνες = 108€ από 132€ κέρδος 24€)

Radio Streaming 2: Για Κάθε Ίδιο 2o RADIO STREAMING Έκπτωση 50%

*αφορά συνδέσεις 2 ετών και άνω.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ VDO TV STREAMING ( 4 Υπηρεσίες / Προϊόντα )

CUSTOM VDO LIVE TV STREAM PANEL
Ο πίνακας VDO είναι 100% αυτόνομος πίνακας ελέγχου ροής βίντεο. Προγραμματίστε & Live βίντεο, Live γεγονότα και Live εκδηλώσεις, Live τηλεόραση χρησιμοποιώντας την εύκολη εγκατάσταση του Διαδικτυακού Πίνακα βίντεο.

     
Media Cp TV control panel RTMP, MP4, HLS, WebRTC Simulcast στο Facebook, YouTube κ.α.
Είναι ένα custom Open Source panel που περιλαμβάνει πάρα πολλά εργαλεία και για τους ποιο απαιτητικούς πελάτες. Τρέξετε έναν Τηλεοπτικό σταθμό στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά. Οι τεχνολογίες RTMP, MP4, HLS, WebRTC και προσαρμογής bitrate καθιστούν τα streams να παίζουν παντού και κάθε ταχύτητα στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των κινητών. Simulcast στο Website σας, στο Facebook λογαριασμό σελίδα η ομάδα σας, στο YouTube λογαριασμό σας, σε Periscope κανάλια ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος Endpoint ταυτόχρονα.
     
Κλιμάκωση Εκδοτών και Θεατών Μετάδοση και Αναπαραγωγή IP ροής κάμερας
Κλιμάκωση εκδοτών και θεατών μέσα στο σύμπλεγμα με συστοιχίες αυτόματης κλιμάκωσης! Τα SDK WebRTC και RTMP υποστηρίζουν iOS, Android, και JavaScript. Η Συμβατότητα με τις Κάμερες ONVIF δημιουργεί μια Λύση IP CAM με χαρακτηριστικά PTZ και Auto Discovery.

LIVE VIDEO STREAMING - Panel Live Video ( 3 Υπηρεσίες / Προϊόντα )

Η ΠΙΟ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΡΟΗΣ ΒΙΝΤΕΟ
 
CLOUD TV STATION CDN SUPPORT
Ανεβάστε τα video σας στην πλατφόρμα cloud, δημιουργήστε το πρόγραμμά σας και αυτοματοποιήστε τη ζωντανή μετάδοσή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, το οποίο είναι διαθέσιμο με επιλεγμένα σχέδια. Οι υπηρεσίες σας υποστηρίζονται από το 99,9% uptime SLA και 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα υποστήριξη, από χρήσιμους ανθρώπους, διαθέσιμες όλο το εικοσιτετράωρο.
 
Το Get Stream Hosting λειτουργεί με οποιονδήποτε κωδικοποιητή, υλικό ή λογισμικό H.264.
  1. Αγοράστε - Ξεκινήστε σήμερα την αγορά σας και θα πάρει μόνο λίγα λεπτά η ενεργοποίηση.
  2. Προγραμματίστε - Ανεβάστε τα Video που θέλετε να μεταδώσετε, ορίστε ώρες και ημέρες μετάδοσης.
  3. Μεταδώστε - Μεταδώστε τα προγραμματισμένα ή κάντε Live τώρα με μία μόνο κάμερα ή κάμερες.

 

BROADCAST STATS LITE & PRO WIN V2

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΜΟ!
Αριθμός Ακροατών, Χώρες και Πόλεις | Μέσος και συνολικός χρόνος Ακρόασης | Ταξινόμηση ανά IP και πολλά ακόμη | Για Shoutcast ή Icecast Streaming!

Πλήρης υποστήριξη για Icecast και SHOUTcast v1 και v2. Καταγράφει και ανεβάζει αυτόματα απευθείας στον ιστότοπό σας και σε RSS feed.

Οι συσκευές αναπαραγωγής Zerhex κυριαρχούν στην αγορά καναλιών μουσικής. Super Market, Αλυσίδα Shop, Caffe και πολλά άλλα Διάφορα Shop.

Όλα τα προϊόντα Zerhex παρέχονται με στάνταρ auto up podcasting και recording. Γράφει και Ανεβάζει αυτόματα τις Εκπομπές σας στον Ιστότοπό σας

Χρησιμοποιήστε το ως Γέφυρα για να μεταδώσετε ήχο από το Studio και να κάντε λήψη στις Κεραίες σας FM, AM, Internet ή σε κάποια άλλη τοποθεσία.

...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1ώρα :::...

Free Joomla! templates by AgeThemes