...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1ώρα :::...

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ESHOP

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ESHOP

Στο Πακέτο όλα τα Παρακάτω

  • Χώρος στο δίσκο: 4GΒ
  • Traffic: 40GB/μήνα
  • Domain (free 25€/2χρόνια)
  • Email 16 (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
  • Δωρεάν SSL (https://domain.gr, .com κ.α.)
  • Καθημερινό Backup
  • Δημιουργία / Κατασκευή / Συντήρηση

Αναλυτικά οι τιμές του πακέτου: Domain 25€, Template ή Θέμα για WebSite 50€, Φιλοξενία Server 150€, Modules Πρόσθετα 100€, Software Eshop 250€ και τέλος για κατασκευή μόνο 100€.

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος - ESHOP

Κατασκευή eSHOP που πουλάνε από μόνα τους. Εξειδικευόμαστε στην μελέτη, σχεδιασμό, φιλοξενία και κατασκευή eshop όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών με μεθοδολογία, δημιουργικότητα, πρωτοτυπία, ευκολία χρήσης, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Δίνουμε προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ του έχω απλά μια ιστοσελίδα, και του έχω μια ιστοσελίδα που προτρέπει τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή μαζί σας ή να πραγματοποιήσουν μια αγορά.

Προδιαγραφές για την Κατασκευή Ιστοσελίδας (ότι υστερεί σε ταχύτητα και ασφάλεια απορρίπτεται από την Google)

Περιέχουν όμως και δυο παράγοντες που δεν θα αναφερθούν παρά μόνο σαν αναφορές σε ψιλά γράμματα: την ασφάλεια και την ταχύτητα φόρτωσης.

1. Προέχει η Ασφάλεια  (Data Center στην Ελλάδα)

Ο πρώτος παράγοντας είναι η ασφάλεια του site σας. Πως μπορεί ένας ιστότοπος που δημιουργήθηκε χθες να αντιμετωπίσει επιτυχώς κενά ασφαλείας του σήμερα και του αύριο σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου; Εμείς μέσα από την χρήση live firewall, παραμετροποιήσεων ασφάλειας και αυτόματων διαδικασιών εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του website σας σε πραγματικό χρόνο γιατί τότε και μόνο το website σας είναι πραγματικά ασφαλές.

2. Με έμφαση στην Ταχύτητα (Data Center στην Ελλάδα)

Ταυτόχρονα φροντίζουμε για την γρήγορη φόρτωση της σελίδας μέσω συστημάτων cache optimization & cloud servers έτσι ώστε το site σας να φορτώνει το δυνατόν συντομότερο. Πράγματα που ίσως θεωρείται δεδομένα και αυτονόητα αλλά μόνο η θέαση του live χάρτη επιθέσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορα sites στον κόσμο αρκεί να σας πείσει ότι το διαδίκτυο είναι μια άλλη ιστορία.

Ανανέωση για κάθε χρόνο για φιλοξενία μόνο με 147.80

EShop Shopping Cart  60.00

Διάρκεια: 1 έτος
Τιμή: 675.00€

BROADCAST STATS LITE & PRO WIN V2

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΜΟ!
Αριθμός Ακροατών, Χώρες και Πόλεις | Μέσος και συνολικός χρόνος Ακρόασης | Ταξινόμηση ανά IP και πολλά ακόμη | Για Shoutcast ή Icecast Streaming!

Πλήρης υποστήριξη για Icecast και SHOUTcast v1 και v2. Καταγράφει και ανεβάζει αυτόματα απευθείας στον ιστότοπό σας και σε RSS feed.

Οι συσκευές αναπαραγωγής Zerhex κυριαρχούν στην αγορά καναλιών μουσικής. Super Market, Αλυσίδα Shop, Caffe και πολλά άλλα Διάφορα Shop.

Όλα τα προϊόντα Zerhex παρέχονται με στάνταρ auto up podcasting και recording. Γράφει και Ανεβάζει αυτόματα τις Εκπομπές σας στον Ιστότοπό σας

Χρησιμοποιήστε το ως Γέφυρα για να μεταδώσετε ήχο από το Studio και να κάντε λήψη στις Κεραίες σας FM, AM, Internet ή σε κάποια άλλη τοποθεσία.

...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1ώρα :::...

Free Joomla! templates by AgeThemes