...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό.

Radio Audio Encoder STREAM24BOX

Κωδικοποίηση Ροής Ήχου χωρίς Υπολογιστή, απευθείας στο Internet!!!

preview

Το STREAM24BOX από την BROADCAST είναι μια συσκευή κωδικοποίησης ήχου που έχει σχεδιαστεί για να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία της μετάδοσης ήχου στο διαδίκτυο του ραδιοφωνικού σας σταθμού.

Για τους Πελάτες μας Παρέχεται Δωρεάν!

Το STREAM24BOX της 24SERVER είναι ένας αυτόνομος κωδικοποιητής ροής που λαμβάνει μια στερεοφωνική είσοδο ήχου και κωδικοποιεί τον ήχο χρησιμοποιώντας MP3 (με ρυθμιζόμενο bit/rate) και το στέλνει απευθείας στο διαδίκτυο και στους players.

Εάν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα της Sonic Panel +24STREAMS, τότε μπορούμε να διαμορφώσουμε εκ των προτέρων το STREAM24BOX ώστε να λειτουργεί απευθείας με το που θα συνδέσετε ρεύμα και ήχο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Εάν χρησιμοποιείτε άλλη πλατφόρμα για να φιλοξενήσετε τη ροή ιστού σας, μπορούμε και πάλι να διαμορφώσουμε το STREAM24BOX σας ώστε να λειτουργεί και πάλι απευθείας + μία μικρή χρέωση.

Μόλις διαμορφωθεί, μπορείτε να αφήσετε το STREAM24BOX να μεταδίδει αυτόματα χωρίς καμία πλέον ενέργεια και να ασχοληθείτε μόνο με το ραδιοφωνικό σταθμού σας!

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Απλή, ισχυρή κωδικοποίηση ροής.
  • Κωδικοποίηση MP3 σε εύρος ποιότητας / bitrate.
  • Μπορεί να στείλει ροή σε έως και τέσσερα ανεξάρτητα σημεία προσάρτησης Icecast (ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλούς παρόχους κεντρικού υπολογιστή ροής)
  • Είσοδος ήχου Phono με έλεγχο έντασης.
  • Έξοδος ήχου Phono με έλεγχο έντασης.
  • Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη v2 για διαμόρφωση και κατάσταση (απλώς συνδέστε οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι).
  • Μπορεί να προ-ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί με το 24STREAMS.
  • Συμβατό με οποιαδήποτε πλατφόρμα τρίτων με βάση το Icecast.
  • Linux βασισμένο για αξιοπιστία.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να λάβετε μία προσφορά???

 
preview
 
preview

BROADCAST STATS LITE & PRO WIN V2

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΜΟ!
Αριθμός Ακροατών, Χώρες και Πόλεις | Μέσος και συνολικός χρόνος Ακρόασης | Ταξινόμηση ανά IP και πολλά ακόμη | Για Shoutcast ή Icecast Streaming!

Πλήρης υποστήριξη για Icecast και SHOUTcast v1 και v2. Καταγράφει και ανεβάζει αυτόματα απευθείας στον ιστότοπό σας και σε RSS feed.

Οι συσκευές αναπαραγωγής Zerhex κυριαρχούν στην αγορά καναλιών μουσικής. Super Market, Αλυσίδα Shop, Caffe και πολλά άλλα Διάφορα Shop.

Όλα τα προϊόντα Zerhex παρέχονται με στάνταρ auto up podcasting και recording. Γράφει και Ανεβάζει αυτόματα τις Εκπομπές σας στον Ιστότοπό σας

Χρησιμοποιήστε το ως Γέφυρα για να μεταδώσετε ήχο από το Studio και να κάντε λήψη στις Κεραίες σας FM, AM, Internet ή σε κάποια άλλη τοποθεσία.

...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

Free Joomla! templates by AgeThemes