...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό.

ΚΕΡΑΙΕΣ FM / ANTENNA / ΥΛΙΚΑ RF

ΚΕΡΑΙΟΣΥΣΤΗΜΑ, 4 ΣΥΓΓΡΑΜΜΙΚΑ ΔΙΠΟΛΑ BROADBAND (panel)

Πωλούνται λόγω αλλαγής Κεραιοσυστήματος. 4 Συγγραμμικά Δίπολα με Επίπεδο και Πλάγιους Ανακλαστήρες Κατακόρυφης Πόλωσης (Panel) Broadband με Κατευθυντική Εκπομπή.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Διάρκεια: αγορά προϊόντος
Τιμή: 1,050.00€
ΚΕΡΑΙΟΣΥΣΤΗΜΑ, 6 YAGI ANTENNAS | Telecomunicazioni Ferrara | BROADBAND

Πωλείται λόγο κλεισίματος του Ραδιοσταθμού. Πωλείται όλο το κεραιοσύστημα κομπλέ, 6 κατευθυνόμενα δίπολα μάρκας Ferrara, 6 3μετρες σωλήνες τύπο ΕΡΤ, 9 επίτονα πλαστικά, 3 συρματόσχοινα.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Διάρκεια: αγορά προϊόντος
Τιμή: 3,000.00€
Κεραία Εκπομπής FM 5/8 - Κάθετη Κεραία Ραδιοφωνικής Μετάδοσης FM μέχρι 1 Kilowatt (kW)

Η κεραία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με μονωτήρες Teflon πολύ χαμηλών απωλειών. Οι απώλειες ομοαξονικής γραμμής μπορεί να είναι σημαντικές στα 88-108 MHz. Για μεγάλες διαδρομές χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο καλής ποιότητας όπως το LMR400 ή αντίστοιχο για τη σύνδεση της κεραίας στον πομπό.

Διάρκεια: αγορά προϊόντος
Τιμή: 205.03€
Κεραία Εκπομπής FM 5/8 - Κάθετη Κεραία Ραδιοφωνικής Μετάδοσης FM μέχρι 2 Kilowatt (kW)

Η κεραία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με μονωτήρες Teflon πολύ χαμηλών απωλειών. Οι απώλειες ομοαξονικής γραμμής μπορεί να είναι σημαντικές στα 88-108 MHz. Για μεγάλες διαδρομές χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο καλής ποιότητας όπως το LMR400 ή αντίστοιχο για τη σύνδεση της κεραίας στον πομπό.

Διάρκεια: αγορά προϊόντος
Τιμή: 280.72€

BROADCAST STATS LITE & PRO WIN V2

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΜΟ!
Αριθμός Ακροατών, Χώρες και Πόλεις | Μέσος και συνολικός χρόνος Ακρόασης | Ταξινόμηση ανά IP και πολλά ακόμη | Για Shoutcast ή Icecast Streaming!

Πλήρης υποστήριξη για Icecast και SHOUTcast v1 και v2. Καταγράφει και ανεβάζει αυτόματα απευθείας στον ιστότοπό σας και σε RSS feed.

Οι συσκευές αναπαραγωγής Zerhex κυριαρχούν στην αγορά καναλιών μουσικής. Super Market, Αλυσίδα Shop, Caffe και πολλά άλλα Διάφορα Shop.

Όλα τα προϊόντα Zerhex παρέχονται με στάνταρ auto up podcasting και recording. Γράφει και Ανεβάζει αυτόματα τις Εκπομπές σας στον Ιστότοπό σας

Χρησιμοποιήστε το ως Γέφυρα για να μεταδώσετε ήχο από το Studio και να κάντε λήψη στις Κεραίες σας FM, AM, Internet ή σε κάποια άλλη τοποθεσία.

...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

Free Joomla! templates by AgeThemes