...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό.

ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

BCR Workbench Studio 201

Τα BCR - Workbench Studio 201 έχει Εργονομική Σχεδίαση, ιδανικό για εργασία σε μεγάλα αλλά και μικρά Studio. Tα μηχανήματα ήχου, κονσόλα, επεξεργαστές, υπολογιστές με τις οθόνες τους, όλα χωράνε άνετα και εργονομικά. Στη φωτογραφεία το χρώμα είναι το 01.

Διάρκεια: αγορά προϊόντος
Τιμή: 0.01€
BCR - Workbench Studio 409

Τα BCR - Workbench Studio 409 έχει Εργονομική Σχεδίαση, ιδανικό για εργασία σε μεγάλα αλλά και μικρά Studio. Tα μηχανήματα ήχου, κονσόλα, επεξεργαστές, υπολογιστές με τις οθόνες τους, όλα χωράνε άνετα και εργονομικά. Στη φωτογραφεία το χρώμα είναι το 09 - Γκρι Σκούρο.

Διάρκεια: αγορά προϊόντος
Τιμή: 0.01€
BCR - Workbench Studio 502

Τα BCR - Workbench Studio 502 έχει Εργονομική Σχεδίαση, ιδανικό για εργασία σε μεγάλα αλλά και μικρά Studio. Tα μηχανήματα ήχου, κονσόλα, επεξεργαστές, υπολογιστές με τις οθόνες τους, όλα χωράνε άνετα και εργονομικά. Στη φωτογραφεία το χρώμα είναι το 02 - Δρυς.

Διάρκεια: αγορά προϊόντος
Τιμή: 0.01€
BCR - Workbench Studio 612

Τα BCR - Workbench Studio 612 έχει Εργονομική Σχεδίαση, ιδανικό για εργασία σε μεγάλα αλλά και μικρά Studio. Tα μηχανήματα ήχου, κονσόλα, επεξεργαστές, υπολογιστές με τις οθόνες τους, όλα χωράνε άνετα και εργονομικά. Στη φωτογραφεία το χρώμα είναι το 12 - Natura.

Διάρκεια: αγορά προϊόντος
Τιμή: 0.01€

BROADCAST STATS LITE & PRO WIN V2

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΜΟ!
Αριθμός Ακροατών, Χώρες και Πόλεις | Μέσος και συνολικός χρόνος Ακρόασης | Ταξινόμηση ανά IP και πολλά ακόμη | Για Shoutcast ή Icecast Streaming!

Πλήρης υποστήριξη για Icecast και SHOUTcast v1 και v2. Καταγράφει και ανεβάζει αυτόματα απευθείας στον ιστότοπό σας και σε RSS feed.

Οι συσκευές αναπαραγωγής Zerhex κυριαρχούν στην αγορά καναλιών μουσικής. Super Market, Αλυσίδα Shop, Caffe και πολλά άλλα Διάφορα Shop.

Όλα τα προϊόντα Zerhex παρέχονται με στάνταρ auto up podcasting και recording. Γράφει και Ανεβάζει αυτόματα τις Εκπομπές σας στον Ιστότοπό σας

Χρησιμοποιήστε το ως Γέφυρα για να μεταδώσετε ήχο από το Studio και να κάντε λήψη στις Κεραίες σας FM, AM, Internet ή σε κάποια άλλη τοποθεσία.

...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

Free Joomla! templates by AgeThemes