...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό.

Εγγραφή Ζωντανής Ροής ήχου

Η ζωντανή εγγραφή ήχου σάς επιτρέπει να ορίζετε αυτόματα ένα πρόγραμμα εγγραφής για την εγγραφή ζωντανής μετάδοσης ήχου.

Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη για διαδικτυακούς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς που αναζητούν εύκολες λύσεις για την εγγραφή και αυτόματη μετατροπή του περιεχομένου τους σε φιλικές προς podcast RSS feed & links.

Η δυνατότητα εγγραφής ανεβάζει επίσης το εγγεγραμμένο περιεχόμενό σας απευθείας στον ιστότοπό σας και ενημερώνει όλους τους συνδέσμους καταλόγου podcast.

Δεν απαιτείται γνώση δημιουργίας ιστότοπου. Αντιγράφετε και επικολλάτε τον κώδικα widget μόνο στον ιστότοπό σας.
Απολαύστε τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης των εγγραφών σας από τον πίνακα ελέγχου cloud για τους ιστότοπούς σας, το podcast Itunes, τις εφαρμογές για κινητά και άλλα.

Για προγραμματιστές που θέλουν να κάνουν τη δική τους προσαρμοσμένη εφαρμογή, έχετε πλήρη πρόσβαση στο JSON api που επιστρέφει το ηχογραφημένο επεισόδιο που μπορείτε να οργανώσετε στις προσαρμοσμένες εφαρμογές σας.

BROADCAST STATS LITE & PRO WIN V2

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΜΟ!
Αριθμός Ακροατών, Χώρες και Πόλεις | Μέσος και συνολικός χρόνος Ακρόασης | Ταξινόμηση ανά IP και πολλά ακόμη | Για Shoutcast ή Icecast Streaming!

Πλήρης υποστήριξη για Icecast και SHOUTcast v1 και v2. Καταγράφει και ανεβάζει αυτόματα απευθείας στον ιστότοπό σας και σε RSS feed.

Οι συσκευές αναπαραγωγής Zerhex κυριαρχούν στην αγορά καναλιών μουσικής. Super Market, Αλυσίδα Shop, Caffe και πολλά άλλα Διάφορα Shop.

Όλα τα προϊόντα Zerhex παρέχονται με στάνταρ auto up podcasting και recording. Γράφει και Ανεβάζει αυτόματα τις Εκπομπές σας στον Ιστότοπό σας

Χρησιμοποιήστε το ως Γέφυρα για να μεταδώσετε ήχο από το Studio και να κάντε λήψη στις Κεραίες σας FM, AM, Internet ή σε κάποια άλλη τοποθεσία.

...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

Free Joomla! templates by AgeThemes