...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό.

Χρονοδιάγραμμα Χρόνου Εκτέλεσης

Με το Runtime Scheduler, είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ να προγραμματίσετε όλους τους χρόνους μετάδοσης του Host σας.
Δεν είναι απαίτηση για DJ / Host να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.

Μόλις προσθέσετε ένα πρόγραμμα μετάδοσης για ένα συγκεκριμένο Dj / Host, η συσκευή θα συνδεθεί αυτόματα, στην καθορισμένη ώρα έναρξης και στη συνέχεια αποσυνδεθείτε στην καθορισμένη ώρα λήξης.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο ποσό του κεντρικού υπολογιστή που μπορεί να προστεθεί στο σύστημα ή στον αριθμό των προγραμμάτων που μπορούν να αντιστοιχιστούν σε έναν κεντρικό υπολογιστή.

Η χειροκίνητη σύνδεση και αποσύνδεση είναι πλέον παρελθόν. Το Zerhex BRIDGE G1 φροντίζει για όλες τις αυτόματες εκπομπές και προγραμματισμούς.

BROADCAST STATS LITE & PRO WIN V2

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΜΟ!
Αριθμός Ακροατών, Χώρες και Πόλεις | Μέσος και συνολικός χρόνος Ακρόασης | Ταξινόμηση ανά IP και πολλά ακόμη | Για Shoutcast ή Icecast Streaming!

Πλήρης υποστήριξη για Icecast και SHOUTcast v1 και v2. Καταγράφει και ανεβάζει αυτόματα απευθείας στον ιστότοπό σας και σε RSS feed.

Οι συσκευές αναπαραγωγής Zerhex κυριαρχούν στην αγορά καναλιών μουσικής. Super Market, Αλυσίδα Shop, Caffe και πολλά άλλα Διάφορα Shop.

Όλα τα προϊόντα Zerhex παρέχονται με στάνταρ auto up podcasting και recording. Γράφει και Ανεβάζει αυτόματα τις Εκπομπές σας στον Ιστότοπό σας

Χρησιμοποιήστε το ως Γέφυρα για να μεταδώσετε ήχο από το Studio και να κάντε λήψη στις Κεραίες σας FM, AM, Internet ή σε κάποια άλλη τοποθεσία.

...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

Free Joomla! templates by AgeThemes