...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τον ραδιοφωνικό σας σταθμό.

Επαγγελματικά Podcast Publisher

Με το Zerhex BRIDGE G1, μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικά podcast χωρίς γνώσεις προγραμματισμού.

Το Zerhex BRIDGE G1 καταγράφει αυτόματα, ανεβάζει, δημοσιεύει, διαχειρίζεται και ενημερώνει τους καταλόγους των podcasts χωρίς να έχετε εισέλθει από εσάς. Μόλις ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, καθίστε και δημιουργήστε το περιεχόμενό σας.

Με πλήρη υποστήριξη για Itunes, TuneIN και όλους τους καταλόγους που υποστηρίζουν τύπους ροής podcast RSS / XML, η διαδικασία είναι πλέον ευκολότερη από ποτέ για να συνδεθείτε στο podcast σας.

Η χειροκίνητη σύνδεση και αποσύνδεση είναι πλέον παρελθόν. Το Zerhex BRIDGE G1 φροντίζει για όλες τις αυτόματες εκπομπές και προγραμματισμούς.

BROADCAST STATS LITE & PRO WIN V2

ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΜΟ!
Αριθμός Ακροατών, Χώρες και Πόλεις | Μέσος και συνολικός χρόνος Ακρόασης | Ταξινόμηση ανά IP και πολλά ακόμη | Για Shoutcast ή Icecast Streaming!

Πλήρης υποστήριξη για Icecast και SHOUTcast v1 και v2. Καταγράφει και ανεβάζει αυτόματα απευθείας στον ιστότοπό σας και σε RSS feed.

Οι συσκευές αναπαραγωγής Zerhex κυριαρχούν στην αγορά καναλιών μουσικής. Super Market, Αλυσίδα Shop, Caffe και πολλά άλλα Διάφορα Shop.

Όλα τα προϊόντα Zerhex παρέχονται με στάνταρ auto up podcasting και recording. Γράφει και Ανεβάζει αυτόματα τις Εκπομπές σας στον Ιστότοπό σας

Χρησιμοποιήστε το ως Γέφυρα για να μεταδώσετε ήχο από το Studio και να κάντε λήψη στις Κεραίες σας FM, AM, Internet ή σε κάποια άλλη τοποθεσία.

...::: Ρωτήστε μας, Απαντάμε άμεσα σε όλες τα Support Tickets σε λιγότερο από 10 ώρες, και στις επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα :::...

Free Joomla! templates by AgeThemes